Skip to content Skip to footer

Kies voor zonne-energie en draag bij aan een duurzame toekomst

Wij zorgen voor een professionele installatie van zonnepanelen, omvormers en thuis accu’s. Onze focus op kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat u als klant altijd het juiste systeem heeft

OVER ONS

De zonnepanelen man is zeer ervaren in het monteren van zonnepanelen en omvormers. Met ons jarenlange expertise en uitgebreide kennis op het gebied van zonne-energiesystemen, kunnen wij elke installatie tot in de puntjes verzorgen.

Of het nu gaat om een residentieel dak of een commercieel project, Bij De zonnepanelen Man weten we precies hoe wij te werk moeten gaan. Wij begrijpen de verschillende soorten panelen en omvormers, en kunnen u advies geven over welke configuratie het meest geschikt is voor u specifieke behoeften en locaties.

Als het aankomt op de daadwerkelijke montage, zorgt de zonnepanelenman voor een vlekkeloze installatie. Wij houden rekening met de optimale positionering van de panelen ten opzichte van de zon, zodat ze het maximale rendement kunnen behalen. Bovendien nemen wij alle veiligheidsmaatregelen in acht om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en betrouwbaar is.

Kortom, als je op zoek bent naar een professional die gespecialiseerd is in het monteren van zonnepanelen en omvormers, dan ben je bij de zonnepanelenman aan het juiste adres. Met onze expertise en vakmanschap kun je erop vertrouwen dat je zonne-energiesysteem op de best mogelijke manier wordt geïnstalleerd.

Producten die wij gebruiken

ONZE ZONNEPANELEN

 

Phono of Longi Zonnepaneel

Aantal Wp: 400 – 420
Afmetingen van het zonnepaneel: 1.722×1.134×30mm
Gewicht van het zonnepaneel: 22,0 kg
Modulerendement: 21.51 %
Aantal zonnecellen: 108 (6 x 18)
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: 30 jaar lineaire vermogensgarantie

ONZE OMVORMER

Growatt omvormer

Serieel geschakeld

Afmetingen: 27,1 x 26,7 x 14,2 cm
Gewicht: 8,8 kg
Aantal dB: Stil (minder dan 25dB) doordat er geen mechanische koeling is (natuurlijke koeling via convectie).
Productiegarantie: 10 jaar

what we offer

Hier komen onze producten vandaan

In ons Climate Action Report lees je met welke fabrikanten we samenwerken. Hieronder zie je waar onze producten vandaan komen en welke reis ze afleggen tot de daken van de klanten.

01. Van grondstoffen tot producten

Grondstoffen van over de hele wereld worden in verschillende fabrieken in het oosten van China verwerkt tot eindproducten.
Contact Opnemen

02. De oversteek

Deze producten komen samen in de haven van Shanghai en worden op grote containerschepen naar Rotterdam verscheept.
Contact Opnemen

03. Klaar voor actie

We slaan de producten op in ons magazijn in Dedemsvaart. Hier liggen ze klaar om per vrachtwagen te worden vervoerd naar de verschillende installateurs door heel Nederland.
Contact Opnemen

04. Montage en installatie

Zodra u instemt met ons plan, zullen we beginnen met het installeren van de zonnepanelen en omvormer. Ons doel is om een mooi resultaat te behalen.
Contact Opnemen
WhatsApp Image 2023-05-06 at 21.03.34

Resultaat, kwaliteit en betrouwbaarheid

De zonnepanelen man

Waarom wij de beste keuze zijn?

Op zoek naar de beste installateur voor zonnepanelen en omvormers? Wij hebben veel ervaring en bieden alleen kwaliteitsproducten. Zo bent u verzekerd van het beste systeem.

Tevreden klanten
808080+
Projecten afgerond
808080+
portfolio

Projecten

Neem contact op

Kom in contact

Wil je meer weten over onze producten of heb je een algemene vraag over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.